Har du en idé om en produkt eller en tjänst som du vill omsätta i praktiken? Kom till Entreprenörsarenans IdéCafé så berättar vi vilka möjligheter som finns för dig!

Entreprenörsarenan erbjuder nu en introducerande utbildning i E-handel. Utbildningen kräver inga förkunskaper, så har du en fysisk butik och/eller vill komma igång med E-handel, skall du passa på.

Läs mer

 

Ett av Entreprenörsarenans medlemsföretag Micropos Medical AB utlyser en nyemission. Teckningstiden är under perioden 15 oktober - 30 oktober 2012.

Läs mer

 

Entreprenörsarenan har fått ett projektanslag från Fyrbodals kommunalförbund att göra en förstudie, pilot, för något vi kallar Tjänstedynamik.

Entreprenörsarenan söker ambassadör/representant i respektive kommun, som vill vara med och fånga upp idéer, uppfinningsrika innovationer och duktiga entreprenörer.

Entreprenörsarenan firar födelsedag och fyller 5 år den 17 april!

Har du ett intresse för mat och turism? Gillar du att möta likasinnade och oliksinnade? Vill du vara med och skapa framtidens tjänster och produkter inom mat- och turismbranschen tillsammans med andra?

Entreprenörsarenan, som verkar i hela Fyrbodal, förstärker ytterligare sin verksamhet genom anställning av Veronica Rosén.