Kanske ingen stor sak men vi har ändå bett Föreningens ordförande Lennart Olausson att förklara skälen till detta. Han säger att ordet Entreprenörsriket känns lite föråldrat och det blir för många likartade ord som vi får besvär med att förklara skillnaden emellan.

Vi söker dig som med stort engagemang och entusiasm, vill skapa affärsmöjligheter och främja tillväxt i vår region! Dina främsta tillgångar är kommunikationsförmåga, engagemang för entreprenörer och stort kontaktnät. I din roll som Koordinator för Entreprenörsarenan kommer du att stötta/para ihop entreprenörer och idégivare, driva projekt inom föreningen, skapa events och samverka med andra aktörer.

Lennart Olausson har ett förflutet som VD för Business Region Göteborg och har en stabil förankring med stort nätverk i företagsvärlden. Han kommer att tillföra mycket för utvecklingen i föreningen framåt.

Entreprenörsarenan fick idag besked om att Entreprenörsparken™ antagits till BASECAMP från Innovationsbron. Vi är mycket nöjda med att vår ansökan beviljats och att Innovationsbron kommit fram till att vår inkubator uppfyller kraven. Basecamp är ett av tre insatsområden inom Innovationsbrons B.I.G Sweden. Se www.innovationsbron.se för mer information om B.I.G Sweden.

Vid UF-mässan för hela Fyrbodal i Trollhättan 19 mars utsågs UF-företaget Feel Young Again till vinnare av Framtidsstipendiet som delas ut av Entreprenörsarenan. UF- Företagarna Egzona Rexha, Mirela Sadiku, Abetare Lulaj, och Wafa Al-abuhalje från Åmål är mycket ambitiösa och hade presenterat sin affärsidé på ett mycket bra sätt i sin monter på mässan.