Välkommen till e-handelsdagen Fyrbodal 2014. Under en intensiv dag med spännande föreläsare har du möjlighet att låta dig inspireras inom området e-handel. Dagen är kostnadsfri för dig som är besökare.

Välkommen till Entreprenörsdag 2014. Nu är det dags att boka upp den 2:a december i din almanacka. Då bjuder vi in till årets stora dag för dig med passion, drivkraft, företagaranda och nyfikenhet.

Entreprenörsarenan Bohuslän ideell förening hälsar välkommen till årsstämman den 22 april 2014 kl. 17:30 på Högskolecentrum Bohuslän i Uddevalla.

Välkommen till föreläsning "Din kreativitet är det viktigaste du har" med Teo Härén. Efter föreläsningen bjuder vi in till mingel och du kan under dagen handla samt låta dig inspireras av de unga entreprenörerna på Våga Vara Egen-mässan i samma lokaler.

Datum: 27 mars
Tid: 14:00 - 15:30
Plats: Arena Vänersborg

Entreprenörsarenan har fått projektanslag från Västra Götalandsregionen att göra en förstudie av "Återvinning av plastbåtar".
Projektperioden pågår under år 2014.

Entreprenörsarenan erbjuder en introducerande utbildning i E-handel. Utbildningen kräver inga förkunskaper, så har du en fysisk butik och/eller vill komma igång med E-handel, skall du passa på. Utbildningen sker löpande under året, tycker du det låter spännande och vill veta mera, så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.